Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо за ремонт или....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбо за ремонт или....

Здравеите колеги наскоро се захванах с ремонт на двигателя на моито ГТВ (2000тб) и се оказа че от турбото нищто не става.чудех се дали някой не може да ми предложи накакав по ефтин вариянт от рециклирането на турбината.
    И още един въпрос намерих изгодо турбо от БМВ 325ТДИ и не знам дали ще стане от дизелова на бензинова кола ???
    Alfa romeo GTV-V6 Turbo 202hp

така по ред на номерата:
    1. ЧИТАВ рециклаж няма. Вярвай ми от опит ти казвам. Ще се изръсиш 500-1000 лв и след 2-3 месеца пак същото. А и ако ти е тотално издухало турбото няма смисъл. По-добре търси на старо читаво или най-добре ново.

2. От една кола на друга кола турбо не се сменя ей така просто! Най-малкото ако по някаква случайност съвпаднат колекторите и маслените пътища ще трябва нов софтуеър за управление и бууст контрол. Иначе друго турбо значи нови изпускателни колектори. Хубавите почват от 500 лв само за охлюва.

Да караш турбо кола не евтино.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Всичко покраи новата турбина съм измислил как да сложа но не знам дали става такова турбо за моита кола . А какво ще кажете за тия "Китаиските турбини" (от E-bay) защото вече няколко човека ми казаха че са по-добър вариянт от рециклирането???

Comment

..

Прати я да я видим тая турбина де
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Тези дни ще постна няколко снимки

Comment

Working...
          X